U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademesi için Bilecik’e giden Acarspor ilk müsabakasını 10 Mayısta oynadı. Sarı Lacivertli ekibin grubunda İstanbul temcisi Sefaköy Kartalspor ile Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor yer alıyor.

İlk karşılaşmasında İstanbul temcisi Sefaköy Kartalspor ile karşılaşan Acarspor müsabakaya hızlı başlayan taraf oldu. 16. Dakikada Acarspor’dan Ahmet Ali rakip fileleri havalandırırken İstanbul temcisi Sefaköy Kartalspor 34. Dakikada beraberlik golünü bulurken ilk yarı 1-1 sona erdi. karşılaşmanın ikinci yarısında ise başa baş bir oyun sergilerken oyunun sonlarına doğru ağırlığını koyan İstanbul temcisi Sefaköy Kartalspor üst üste üç gol bularak sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılan taraf oldu ve turnuvaya iyi başlangıç yaptı.

Sarı Lacivertli ekip gruptaki ikinci müsabakasında ise Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

2011-2012 Sezonu U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları 10-13 Mayıs 2012 tarihlerinde oynanacak. 54 ilden 96 takımın katılımı ile gerçekleşecek 1. kademe maçları; Tekirdağ, Bilecik, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Eskişehir, Muğla, Manisa, Burdur, Nevşehir, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Kırşehir, Erzurum, Giresun ve Kastamonu grup merkezlerinde oynanıyor.

 

Editör: TE Bilişim