U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademesi için Bilecik’e giden Betsmove Acarspor ikinci müsabakasında Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli ekip gruptaki ilk maçında İstanbul temcisi Sefaköy Kartalspor ile karşılaşmış sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Acarspor turnuvada ki ikinci müsabakasında ise Derince Belediyespor ile başa baş mücadele etmesine karşın sahadan 5-2’li mağlubiyet ile ayrılarak U-14 Türkiye Şampiyonasına erken veda etti.

İlk karşılaşmasında İstanbul temcisi Sefaköy Kartalspor ile karşılaşan Acarspor müsabakaya hızlı başlayan taraf oldu. 16. Dakikada Acarspor’dan Ahmet Ali rakip fileleri havalandırırken İstanbul temcisi Sefaköy Kartalspor 34. Dakikada beraberlik golünü bulmuş ikinci yarı da ise 48. Dakikada Mehmet, 58’de Ali ve 67’de Fatih skoru 4-1’e getirmişti.

Sarı Lacivertli ekip ikinci karşılaşmasında Bilecik Suni Çim Stadı’nda Kocaeli temsilcisi Derince Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Müsabakaya hızlı başlayan taraf Derince Belediyespor oldu. Kocaeli ekibinin yetenekli oyuncusu Ömer Hamsi 5, 14 ve 40. Dakikalarda fileleri havalandırarak takımını 3-0 öne geçirdi.  Bu gollere Acarspor 49’da Sefa ile karşılık verdi ve skoru 3-1’e getirdi.  Karşılaşmanın 51. Dakikasında Emir ile bir gol daha bulan Derince Belediyespor skoru 4-1 yaptı. Bu gole Acarspor 59’da Ali ile karşılık verdi. Müsabaka da son sözü ise 64. Dakikada Ömer Hamsi söyledi ve skoru 5-2 yaparak karşılaşmanın skorunu tayin etti.

“Nalbantoğlu’da müsabakayı izledi”

Bir dönem Altınova Belediyespor’da teknik direktörlük görevini üstlenen ve şuanda  Derince Belediyespor Altyapı Genel Koordinatörü Yaşar Nalbantoğlu’da Acarspor-Derince Belediyespor karşılaşmasını izledi.

Türkiye Şampiyonası

Stat: Bilecik Suni Çim

Hakemler: Barış Yavaş***, Fatih Gündoğdu***, Mehmet Karagöz***

Acarspor: Tunay** (Eyüp**), Barışcan**, Emirhan**(Şahin**), Batuhan**, Batuhan A.**, Recep**, Enes**, Ömer** , Ahmet Ali**, İbrahim** , Oktay**(Sefa**)

Derince Belediyespor:Ahmet***, Abdülsamet***, Abdülbaki***, Semih***, Burakcan***, Berk***(Uğurcan**), Doğukan***, Emir***, Berkan***, Ömer***, Metin***(Yakup**)

Dk. 5, 14, 40 Ömer Hamsi 3-0, Dk. 49 Sefa 3-1, Dk. 51 Emir 4-1, Dk. 59 Ali 4-2, Dk. 64 Ömer Hamsi 5-2

 

BİLECİK A GRUBU
Sefaköy Kartalspor - Yalova Acarspor 4-1
Yalova Acarspor - Derince Belediyespor 2-5
Derince Belediyespor - Sefaköy Kartalspor


Editör: TE Bilişim