Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)’deki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor iç transfer görüşmelerine başlarken, bir imza atılıp, bir ayrılık yaşandı. 
Temsilcimizin deneyimli oyun kurucusu Cihan Deliçay ile yeniden anlaşılırken, gösterdiği performans ile dikkat çeken ve tüm takımların radarına giren genç pivot Fatih Kızılca ise Ankara ekibi OGM Ormanspor’un yolunu tuttu.
Geçen sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi’ni dördüncü sırada bitiren ve play-off çeyrek finalinde Bursaspor’a yenilen Yalova Group Belediyespor formasıyla 22 maça çıkan Cihan Deliçay, 30 dakika süre ortalamasıyla 10 sayı, 3.9 asist ve 3.9 ribaunt ortalamaları tutturdu. 
Kulüp tesislerine gelen 32 yaşındaki deneyimli oyuncu, Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa ve Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez’in katıldığı imza töreniyle yeni sözleşmeye imza attı.
Yalova Group Belediyespor ile sözleşme yenileyen Cihan Deliçay,” Bu yıl çok daha iyi işler yapacağız. Yalova’da aile ortamını buldum. Geçen sezon kimsenin beklemediği ve tahmin etmediği iyi işler yaptık. Yalovalıların basketbola olan ilgisi de arttı. Bu sezon ki başarımızla bunu katlayacağız” dedi. 
Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa,”Öncelikle bizlerle çalışmaktan ötürü mutluluk duyan ve kayıtsız şartsız yeni sözleşmeye imza atan Cihan Deliçay’a teşekkür ediyorum. Bu sezonda onun tecrübesiyle yolumuza devam edeceğiz. Aramızdan ayrılan arkadaşımız Fatih Kızılca’ya da yeni takımında başarılar diliyor, verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  
Editör: TE Bilişim