Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yalovaspor’da Mustafa Meteertem’in istifasının ardından takımın başına geçen Cengiz Bıyıklı, yeni sezonda Bursa Süper Amatör Küme ekiplerinden Gemlikspor’u çalıştıracak.
Deneyimli teknik adam 2015-2016 sezonunda Yeşil Kırmızılı ekibin başına 16. Haftadan sonra A takımın başına geçmiş ve 8 maçta 3 galibiyet ve 5 mağlubiyet alırken, Termal Belediyespor ile oynanan play-out maçını penaltılarla kazanarak takımını Bölgesel Amatör Ligde bırakmıştı.
Bursa Süper Amatör Küme takımlarından Gemlikspor ‘un yeni teknik direktörü Cengiz Bıyıklı oldu. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig´de mücadele eden ancak küme düşen Gemlikspor, bu sezona ise iddialı bir şekilde girmek istiyor.
Teknik direktör arayışlarını noktalayan Körfez ekibi, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde Yalovaspor´u çalıştıran Cengiz Bıyıklı ile anlaşmaya vardı.
Gemlikli olarak Gemlikspor´un başarılı olmasına katkıda bulunmak istediğini söyleyen Bıyıklı, "Yalova´da çok iyi bir sezon geçirdim ve Yalovaspor´un hedefi olan Bölgesel Amatör Lig´de takımı tutmayı başardım. Bu sezon başında  se gelen birçok teklife rağmen Gemlikspor´u tercih ettim. Gemlik halkının desteğiyle iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim