Boksörlerimiz Kocaeli’de göğsümüzü kabarttılar

 

Kocaeli’de düzenlenen ve merhum boksörler Erim Denizer ve Yusuf Acar adına düzenlenen turnuvaya katılan Yalovalı boksörler göğsümüzü kabarttı. Yalova Belediyesi adına Kocaeli Atatürk Spor Salonu’ndaki turnuvaya 31 Kg.’de katılan Maraşel Fevzi Çakmak İ.Ö.O. öğrencisi Yunus Emre Yılmaz 1. Olurken ayrıca turnuvanın en teknik sporcusu seçildi.

Ayrıca 37 Kg.’de Yalova Belediyesi boksörü Mareşal Fevzi Çakmak İ.Ö.O. öğrencisi Yasin Aydın 2. Kürsüsüne çıkarken, 44 kg. mücadele eden Mareşal Fevzi Çakmak İ.Ö.O. öğrencisi Ensar Mengüverdi’de 2.’lik madalyasını boynuna taktı.

3 sporcusu ile merhum boksörler Erim Denizer ve Yusuf Acar adına düzenlenen turnuvaya katılan Yalova Belediyesi sporcuları gösterdikleri başarı ile büyük taktir topladılar.Tipobet style="mso-bidi-font-size: 8.0pt"> 70 sporcunun katıldığı 35 müsabakanın yapıldığı turnuvaya Kocaeli’nden, Bursa’da, Bolu’dan, Sakarya’dan ve Yalova’dan sporcular katıldı.

Kocaeli Atatürk Spor Salonu’ndaki turnuvayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, Avrupa şampiyonu eski boksör Cemal Kamacı’da izledi.

Yalova’da boksu her geçen gün bir adım ileriye götürmek istediklerini belirten Boks İl Temsilcisi ve Yalova Belediyesi Boks Antrenörü Fahrettin Aydın,” Sporcularımız Kocaeli’nde katıldıkları Erim Denizer ve Yusuf Acar adına düzenlenen turnuvada büyük başarı elde ettiler. Turnuvada 1. Olan Yunus Emre Yılmaz’ı, 2. Olan Yasin Aydın ve Ensar Mengüverdi’yi canı gönülden kutluyorum.  Bizler Yalova’da boksu ileriye götürmek gençlerimize spor yapmak için uğraş veriyoruz. Böyle başarılar geldiğinde de mutlu oluyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim