Türkiye’de bayan voleybolunun lokomotif kulübü olan Vakıfbank’ın altyapı antrenörleri İtalyan Guiseppe Bosetti ve Erhan Doğanöz Yalova’da maç izledi. Vakıfbank ve Türk voleyboluna yeni yıldızlar kazandırmak için çalışmaya başlayan İtalyan antrenör  ilimizde devam eden Yıldız Kızlar Mahalli Liginde oynanan 3 karşılaşmayı takip ederek notlar aldı. 
Altınova Belediyespor yöneticisi Muhsin Kaya ve voleybol antrenörü Fuat Uzunca ile sohbet eden Bosetti, Yalova’dan olumlu notlarla ayrıldığını dile getirdi.
Dünya çapında birçok kulübün altyapısında ve Milli takımlarda görev yapan görev yapan 62 yaşındaki Bosetti, Vakıfbank'ın başarılarının sürekli olması için göreve geldiğini Türkiye çapından da yeni yıldızları takıma kazandırmak istediklerini söyledi.
Altınova Belediyespor yöneticisi Muhsin Kaya,” Vakıfbank altyapı antrenörleri Erhan Doğanöz ve Guiseppe Bosetti’yi Yalova’da ağırlamaktan ötürü gurur duyduk. İlimizdeki mahalli maçları takip ettiler. Türk ve ilimiz voleybolu adına önemli istişareler yaptık” dedi.

 

Editör: TE Bilişim