İki puansız takımın mücadelesini çalkantılı günler geçiren temsilcimiz 4-1 kazanarak 3 puan hasretini dindirdi. Burhaniye 8 Eylül Stadyumunda oynanan maçta Altınova Belediyespor’un gollerine 23 ve 43’te Umut Kıral, 66. Dakikada Kerem Gülmez ve 78. Dakikada ise Samet Kumbaşı kaydetti.

Şanssızlığını kırmak isteyen Altınova Belediyespor, Balıkesir’de oynadığı maça çok hızlı başladı. Sarı Yeşilliler 23. Dakikada genç yetenek Umut Kıral’la 1-0 öne geçti. Temsilcimiz bu golden sonra 32’de Seray’ın golüne mani olamayınca skor 1-1’e geldi.

İlk yarının bitimine dakikalar kala gol perdesini açan genç yetenek Umut Kıral, 43’de rakip fileleri bir kez daha havalandırarak takımının devre arasına 2-1 üstün gitmesini sağladı. İkinci yarıda da etkili olan temsilcimiz 66. Dakikada golcüsü Kerem Gülmez’le farkı 2’ye çıkarttı. Son 15 dakikalık bölümde rakibine adeta futbol dersi veren Altınova Belediyespor Samet Kumbaşı’nın 78. Dakikada attığı golle maçtan 4-1’lik galibiyet ve 3 puanla ayrıldı. Karşılaşma sonunda Altınovalı futbolcular büyük sevinç yaşadı.

Editör: TE Bilişim