Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan 2. Amatör Küme Play-Off müsabakalarının son haftasında 

1.Amatör Küme’ye çıkan son takımı belirleme yolunda Acarspor ile Demirspor karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç Sahasında oynanan mücadeleyi Acarspor 35, 40, 57 ve 90+2. Dakikalarda Burak’ın attığı gollerle 4-2 kazanarak adını 1. Amatör kümeye yazdırdı.

Karşılaşma sonunda saha içerisinde çıkan olaylar zevkli ve çekişmeli mücadeleye gölge düşürürken Acarspor 1. Amatör kümeye çıkma sevincini yaşayamadı. 

Ahmet Saraç Sahasında oynanan karşılaşmaya her iki takımda hızlı başladı. Galip gelen takımın 1. Amatöre çıkacak olmasından dolayı atak oynayan iki takımda birbirlerinin kalesinde tehlikeli olmaya çalıştı. Müsabakada dakikalar 35’u gösterdiğinde atak geliştiren Sarı Lacivertli ekipte Burak Demirspor filelerini havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Burak attığı bu golle maçın yıldızı olacağının da haberini verir gibiydi.

Bu golden 5 dakika sonra 40. Dakikada ani gelişen Acarspor atağında gol perdesini açan Burak bir kez daha sahneye çıkarak skoru 2-0’a getirdi. 5 dakikada kalesinde iki gol gören Demirspor çabuk toparlanarak gol için Acarspor kalesini bunaltmaya başladı. Dakikalar 44’ü gösterdiğinde atak geliştiren Kırmızı Beyazlı ekip sağ köşe gönderinden korner kazandı. Topun başına geçen Talip’in altı pasa gönderdiği topa iyi yükselen Kamuran meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e getirdi ve ilk yarının skorunu tayin etti.  İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf 2-1 önde olan Acarspor daha atak başlayan taraf oldu. Hızlı hücumlarla Demirspor kalesinde tehlikeli olmaya çalışan Acarspor 57. Dakikada geliştirdiği atakta Burak bir kez daha sahneye çıkarak hattrick yaparken takımını da 3-1 öne geçirdi.

Demirspor bu gole ise 30 dakika sonra cevap verirken 87. Dakikada geliştirdiği atakta İbrahim skoru 3-2’ye getirdi. bulduğu golle şahlanan Demirspor defansında büyük açıklar vermeye başladı.

90+2’de İlker ile hızlı hücuma kalkan Acarspor’da ceza sahasına giren İlker boştaki arkadaşı Burak’a pasında Burak topu boş filelere göndererek skoru 4-2’ye getirdi ve skoru tayin etti.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte saha içi bir anda karışırken, istenmeyen görüntüler yaşandı. Çevik kuvvet ekiplerinin araya girmesiyle olaylar büyümeden son buldu.

 

2.Amatör Play-Off

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Ramazan Karahasan***, İrfan Demir***, Uğur Akalp***

Acarspor: Eyüp***, Oğuzhan***, İzzet***, Yiğit***, Hüseyin***, Ö.Doğuş***, Hayrettin***, Caner***, İlker****, İbrahim***, Burak****

Demirspor: Mustafa**, Tugay**, Engin**, Kemal**, Kamuran**, İlhami**, Sinan**, Talip**, Etkin**, Cihat**, Mehmetcan**

Goller: Dk.35-40 Burak 2-0, Dk. 44 Kamuran 2-1, Dk. 57 Burak 3-1, Dk. 87 İbrahim 3-2, Dk. 90+2 Burak 4-2

 

Editör: TE Bilişim