Bayan Güreş Milli takımının yer aldığı İspanya Grand Prix Güreş Şampiyonası sona erdi. Türkiye’nin olimpiyatlarda yer alacak bayan güreşçilerinin oluşturduğu minderin sultanları göz doldurdu. Şampiyonada Altınova Tersaneler Spor Kulübü sporcusu Buse Tosun 69, Yasemin Adar ise 75 kiloda elde ettikleri bronz madalyalar sonrasında Bayan Güreş Milli takımı Grand Prixi üçüncü sırada tamamladı. 
9-10 Temmuz tarihlerinde İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen İspanya Grand Prix Şampiyonası sone erdi. 34 ülkeden gelen ve aralarında olimpiyat güreşçilerinin de olduğu 115 sporcu katıldı. 
Türkiye Güreş Milli Takımı, 2016 Rio Olimpiyatlarına az bir süre kala maç eksikliklerini gidermek, uluslararası turnuvalardaki tecrübelerini artırmak için İspanya Grand Prix turnuvasına katıldı. Olimpiyat biletli sporcumuz Buse Tosun, rakiplerine minderi dar ederek 69 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu. 
Buse’nin de yer aldığı Bayan Güreş Milli takımı 11-16 Temmuz 2016 tarihlerinde Madrid'de yapılacak olan Uluslar arası Olimpiyat Hazırlık kampına katılacak.
Editör: TE Bilişim