Geride bıraktığımız sezonda 1. Amatör Kümede mücadele eden Doğanspor’da kongre heyecanı yaşandı. Tuğrul Şener Stadyumu içinde bulunan kulüp lokalinde gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut başkan Şenol Çakırgöz güven tazeledi.
Sarı Kırmızılı ekipte üst üste 4. kez başkan seçilen Çakırgöz, başkan olduğu ilk günkü gibi heyecanını koruduğunu belirterek kendisine destek veren herkese teşekkür etti.
2 yıl boyunca Doğanspor’da görev yapacak olan yeni yönetim kurulunda Şenol Çakırgöz, Hüseyin Akçil, Levent Kaya, Tevfik Efe, Ünsal Erdemli, Cihan Efe, Ender Bostan, Fethi Yavuzdeğer ve Erhan Ok bulunuyor. Sarı Kırmızılı ekibin yeni oluşturulan yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak görev dağılımını gerçekleştirecek. 
Doğanspor Kulübü Başkanı Şenol Çakırgöz,” Doğanspor’da üst üste 4. Başkanlık dönemimi yaşayacağım. Heyecanımı ilk günkü gibi koruyorum. Bize güvenenlerin, güvenlerini hiçbir zaman boşa çıkartmadığımızı düşünüyorum. Geçmişte olduğu gibi bu dönem de hedefimiz altyapıya önem vermek ve geleceğe yatırım yapmaktır. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim