Çalıca Gençlik: 2 Yeşilovaspor:1
1.Amatör Küme B Grubunun açılış haftasında şampiyonluğun iki güçlü adayı Çalıca Gençlik ile Yeşilovaspor kozlarını paylaştı. Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş sahasında oynanan maçta 1-0 geriye düşmesine karşın ev sahibi ekip sahadan 2-1’lik galibiyet ve 3 puanla ayrıldı. Çınarcık temsilcisinin golleri 1997 doğumlu genç yetenek Enes Meşin’den gelirken, konuk Yeşilovaspor’un tek sayısını Tayfun Kaydetti. Mavi Yeşillilerde ayrıca 47. Dakikada Ünal gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
1.Amatör Kümede heyecan başlarken, ilk hafta ki maçlar kıran kırana geçti. Teşvikiye’de oynanan maçta Yeşilovaspor 20. Dakikada Tayfun’un şık golüyle 1-0 öne geçmeni başardı. Yediği gole çabuk reaksiyon veren ev sahibi Çalıca Gençlik beraberlik arayışı içerisine girdi. Maçta dakikalar 34’ü gösterdiğinde Çınarcık temsilcisi Enes Meşin’in golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.
İkinci yarının başlamasından kısa bir süre sonra Yeşilovaspor’da Ünal gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Rakibinin eksilmesini fırsat bilen Çalıca Gençlik sağlı sollu ataklarla galibiyet golünü ararken, muradına 65’te erdi. Beraberlik golünü kaydeden 1997 doğumlu Enes bir kez daha sahneye çıktı ve takımının sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmasını sağladı.

 

 

Editör: TE Bilişim