Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Caner Çark, 2016-2017 sezonunun hakemler için vize ve eğitim programlarının açıklandığını dile getirdi.
Yalova’da futbolu ve hakemliği geliştirme adına camialarına güç kattıklarını belirten Çark, hakem ve gözlemcileri aralarında görmek istediklerine vurgu yaptı. 
Vize ve eğitimlerle ilgili açıklamada bulunan TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Caner Çark,” Nisan ayı aylık eğitimi, koşu testinin ardından saat 20.30'da Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde yapılacaktır. Sağlık raporları 11 Mayıs Çarşamba günü Bursa Özel Hayat Hastanesi’nden alınacak olup, gidiş geliş için derneğimiz tarafından araç tahsis edilecektir. Araç Sabah 08.00'de Yalova Heykel’den hareket edecek. Hakemlerimizin sağlık raporları için bilgi formlarını bir gün önceden 2 adet fotoğrafla birlikte hazırlamaları önemle rica olunur. Hakem ve gözlemcilerimize uygulanacak olan kural sınavı, 12 Mayıs Perşembe günü Sevim Göğez İlköğretim Okulu’nda yapılacak. Hakemlerimizin sınav saati saat 18:00. Gözlemcilerimizin sınav saati ise Saat 19:00'dur.Yalova'da yaşayan ve camiamıza geçmişte hizmet etmiş hakem ve gözlemcilerimizi, gelecek sezon aramızda görmeye davet ediyoruz. Yalova futbolu ve hakemliği için beraber görev yapmaya ve camiamıza güç katmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim