Oyuncuları çeyrek altın ile ödüllendiren Vali Cebiroğlu, "YOSK Yalova adına büyük bir başarıya imza attı. inançla tüm engelleri aştıklarını ve şampiyon oldular" dedi.

12-15 Mart 2015 tarihleri arasında Yalova'da Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Euro League 3 Cup'te şampiyon olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç ve sporcular Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nu makamında ziyaret etti.

"Erkoç ve takımı bu noktaya gelebilmek için büyük mücadele verdi"

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, ‘YOSK tarihi bir başarı elde ederek hem Yalova’mızı hem de ülkemizi gururlandırdı. Hiçbir zaman vazgeçmediler, emek verdiler, alın teri döktüler, çok mücadele ettiler ve karşılığını da aldılar. Biz engelli sporcularımıza, engelli vatandaşlarımıza elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. YOSK’un bu başarısı aslında onların her türlü engeli aşabileceğini fazlasıyla göstermiştir. İnşallah Hollanda’da yapılacak şampiyonadan da kupayla dönmelerini temenni ediyorum. Mücadele etmeden başarı gelmiyor. Bütün mesele kendine inanmak ve güvenmek. Alpaslan Erkoç ve ekibi bu noktaya gelebilmek için büyük mücadeleler verdi ve sonunda böylesine büyük bir başarıya imza atarak çabalarının boşuna olmadığını kanıtladı. Teknik heyetimizi ve sporcularımızı canı gönülden kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"Hollanda'dan kupayla dönmek istiyoruz"

Hollanda'dan da kupa ile ödnmek istediklerini belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, ‘Dünya devlerini Yalova’da ağırlamanın ve bu organizasyonda şampiyon olmanın gururunu yaşadık. Bu kategoride dünyanın en büyük 8 takımından bir tanesiyiz. İnşallah Hollanda’da yapılacak olan organizasyonda da şampiyon olup kupayı Yalova’ya getireceğiz. Eğer bunu başarırsak Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir Türk takımı kupayı ülkemize kazandırmış olacak. Bu bilinçle orada mücadele edip elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Valimiz Selim Cebiroğlu geldiği günden bu yana engelli vatandaşlarımıza ilgi alaka gösterdi bizlere destek oldu. Devletimizin güler yüzünü ve şefkatini bizlere fazlasıyla yansıttı. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve elde ettiğimiz bu başarıyı Vali Cebiroğlu’na armağan ediyorum” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim