Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün takım kaptanı İlhan Çelikdemir, ligin kendileri için yeni başladığını ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni yenerek galibiyet serisine başlayacaklarını söyledi.

Diğer yandan YOSK’un tecrübeli kaptanı İlhan Çelikdemir, çalışmaların iyi gittiğini ve takım oyununu sahaya yansıtarak, basketbol severlere güzel bir maç izleteceklerini ifade etti.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenmanlarla zorlu müsabakaya hazırlanan Yalova ekibinde sporcuların moralli ve istekli oldukları gözlendi.

Ligin ilk iki haftasında güçlü rakiplerle karşılaştıklarını ifade eden Kaptan Çelikdemir, “İlk iki haftada zirveye oynayan rakiplerimize yenildik. Fikstüre bakıldığında ilk haftalarda güçlü ekiplerle mücadele edeceğiz. Galatasaray ve Karabük maçlarını kaybettik. Üçüncü haftada evimizde Antalya Büyükşehir Belediyesi ile kozlarımızı paylaşacağız. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak sezonun ilk zaferini elde etmeyi hedefliyoruz. Takım oyununu sahaya en iyi şekilde yansıtarak sahadan mutlaka galibiyetle ayrılmalıyız” dedi.

Editör: TE Bilişim