Hem Kızlarda hem de Erkeklerde şampiyonluk sevinci yaşayan Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı da kazandı.

Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan final karşılaşmaları sonrasında kızlarda birinci olan Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi takımına şampiyonluk kupasını Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Haluk Üstüner verdi.

Kürsünün ikincilik basamağında yer alan Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi ise kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Servisi Sportif Öğretim Uzmanı Musa Aslan’ın elinden aldı. Kızlarda üçüncü olan Ticaret Meslek Lisesi’ne kupasını Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sedat Oymak takdim ederken, dördüncü olan Anadolu Öğretmen Lisesi, kupasını Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hamza Bayrak’ın ellerinden aldı.

Kızların ardından erkekler kategorisinde de şampiyonluğa Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi ulaşırken kupasını Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Haluk Üstüner’in elinden aldı. Organizasyonda ikinci olan Tücaret Meslek Lisesi ödülünü Uluslar Arası Badminton Hakemi Ertuğrul Köroğlu’nun ellerinden aldı. Erkekler kategorisinde üçüncülük elde eden Anadolu Öğretmen Lisesi’ne kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Yetkilisi Şafak Baş verirken, dördüncü olan Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’ne ödülünü Badminton Hakemi ve GSD Orta Okulu Müzik Öğretmeni Gonca Şen takdim etti.

Editör: TE Bilişim