Çiftlikköy’de gerçekleşen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda Çiftlikköy Belediyesi Takımı rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyonluğa ulaştı. Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut’tan şampiyonluk kupasını alan ekip, kupayı ve şampiyonluk sevincini de Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’la paylaştı.
Şampiyon ekibi tebrik eden Başkan Silpagar, kurumlar arasında gerek sportif, gerek sosyal aktiviteler yapılmasını faydalı bulduğunu ifade ederek, birlik ve beraberliğin artırılması ve kaynaşmanın sağlanması için bu tarzda aktivitelerin belli periyotlarda yapılması gerektiğini dile getirdi.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen İlçe Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda Çiftlikköy Belediyesi Takımı, Mustafa Kemal Anadolu Lisesi, Belediye A Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İmam Hatip Ortaokulu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Belediye B Takımı mücadele etti.  Eleme usulüne göre oynanan karşılaşmalarda finalde Gençlik Hizmetleri Gençlik ve Spor Müdürlüğü Takımı’nı 25-21, 23-25 ve 15-12’lik setlerle  2-1 yenen Çiftlikköy Belediyesi ekibi, şampiyonluğa ulaştı. 

Editör: TE Bilişim