Yalova’da gerçekleşen 14-15 yaş güreş müsabakalarında Çiftlikköy Belediyespor güreşçileri takım halinde şampiyonluğa ulaştı. 2 birincilik, 5 ikincilik, 3 üçüncülük olmak üzere toplam 10 madalya ile turnuvadan ayrılan genç güreşçiler, Çiftlikköy Belediyespor Güreş Takımı olarak ilk madalyalarını kazandı.
Turnuvada Çiftlikköy adına mindere çıkan Semih Bülbül 66 kg’da ve Maaşallah Er 53 kg’da birinciliğe uzanırken, Yusuf Cevat Çeri 100 kg’da, Murat Can Tekirkaş 73 kg’da, Serhat Baday 47 kg’da, H.İbrahim Orak 59 kg’da ve Velatnu Aydın 53 kg’da ikinciliği elde etti. 66 kg’da Seymen Ünlüyayla, 73 kg’da Eray Bakış, 73 kg’da Tamer Bıçakçı ise üçüncü oldular.
Çiftlikköy Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Nurettin Aras, “Yalova’da gerçekleştirdiğimiz 14-15 yaş güreş müsabakalarında yeni kulübümüz Çiftlikköy Belediyespor’a ilk kupa ve madalyalarımızı kazandırdık. Hayırlı olmasını diliyorum. Kulübümüz takım olarak Yalova Şampiyonu olmuştur. Çiftlikköy Belediye Başkanı Sayın Ali Murat Silgapar ve Başkan yardımcısı Abdurrahim Solmaz’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim