Çiftlikköy Belediyespor’un A takım başta olmak üzere tüm futbol kategorileri, voleybol şubesi, karate, judo, boks branşlarının altyapılar dahil tüm sporcularının ve ailelerinin katıldığı piknik, şölen havasında geçti. Piknik öncesinde konuşan Çiftlikköy Belediyespor 2.Başkanı Kenan Engin, kulübün geleceğinin parlak olduğunu ifade ederek, ilçedeki herkesin desteğini istedi.

“İNŞALLAH BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Çiftlikköy Belediyespor Tesislerinde karate, judo, boks, futbol, voleybol tüm spor branşları ve altyapı sporcularının katıldığı piknikte Çiftlikköy Belediyespor camiası bir araya geldi. Piknik başlangıcında konuşan Çiftlikköy Belediyespor 2. Başkanı Kenan Engin, “Bu dönem Çiftlikköy spor olarak iyi şeyler yaptık. Futbol takımımız 56 puanla ikinci durumda, başarılı bir futbol sergiliyor. 20 haftada 83 gol attık, 15 tane gol yedik. Şu anda en çok gol atıp en az gol yiyen bir takımız. Çok güzel bir takımımız var. Hepsine çok teşekkür ediyorum, inşallah bu sene şampiyon da olacağız” diye konuştu.

“AKADEMİ LİGLERİNDE BÜYÜK TAKIMLAR İLÇEMİZE GELECEK”

Altyapıda başarıyla devam ettiklerini kaydeden Engin, Akademi Ligi’yle önümüzdeki sezon büyük takımları Çiftlikköy’de göreceklerini belirtti. Engin, “Biliyorsunuz altyapı çok önemli, altyapıyı bu sene yeniledik. Altyapı hocalarının kendi görev yoğunluklarından dolayı yeterince hizmet veremedikleri için yeni bir altyapı programı hazırladık. Yeni hocalarımız, Yalçın Hoca, Sultan Hoca, yeni ekibiyle beraber bütün altyapıyı kendilerine, daha profesyonel bir gruba teslim ettik. Şu anda U-16 grubunda şampiyonluğa oynuyoruz. İnşallah Türkiye Şampiyonası’na katılacak bir ekip hazırladık. Önümüzdeki dönem için Akademi Ligi’ni Çiftlikköy’de seyredeceksiniz. Allah’ın izniyle 4 kategoride bu takımı göreceksiniz. Yani Çiftlikköy Belediyespor olarak bu statta Fenerbahçesini ve Galatasarayını da bütün futbol takımlarını seyredeceksiniz inşallah” dedi. 2-3 yıl içinde Çiftlikköy’den süper takımlarda oynayan gençlerin çıkacağına inandığını kaydeden Engin, “Çocuklarınız hedeflerini kendi kendilerine koyacaklar. Kimse kalkıp da ben çocuğumu denemeye Beşiktaş’a seçmelere götürüyorum demeyecek. Artık hepsi inşallah önümüzdeki sene vizyonda, kendi kendilerine herkes çevirecek. Ben inanıyorum ki çok yetenekli gençler var. En fazla 2-3 sene içerisinde bu ilçeden, bu ilden süper takımlarda oynayan gençler olacaklar” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Engin, “Şu anda A Takımımda da çok yetenekli gençler var. Onları da inşallah bu sene BAL’a çıkarsak daha da iyi olacak. Yani kısa dönemde Belediyespor çok daha iyi bir yere geldi. Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar, sağolsun bize güvendi, ona teşekkür ediyoruz. Bu tesisleri otel haline getirdik, 20-25 tane futbolcumuz bu tesislerde kalıyor. Çamaşırhanemiz, televizyon odamız, yatakhanemiz, herşeyimiz mevcut. Kendi aşçılarına yemeklerine kadar herşey burada yapılabiliyor. İkinci bir tesis ihtiyacımız yok. Sayın Belediye Başkanı bu konuda bize çok yardımcı, çok büyük destek veriyor, zaten bu desteği görmesek bizler tek başımıza bunları yapamayız” diyerek Başkan Silpagar’a da teşekkür etti.

“AİLELERDEN RİCAM, DAHA ÇOK OLMAMIZ LAZIM”

Voleybol takımının 3.Lig’de oynayan Yalova’nın tek takımı olduğunu belirten Engin, boks ve tekvando da da önemli hocalar ve sporcularla mücadele verdiklerini ve gelecek senelerde çok daha başarılı olacaklarını söyledi. Engin, ailelerin de desteğini isteyerek, “Ailelerden ricam daha çok olmamız lazım. Çocuklarımızı ve herkesin çocuklarını daha çok desteklememiz lazım. Bu tribünlerimizin dolması lazım. Voleybolda olsun, futbolda olsun, altyapıda olsun. Onları daha iyi yapıp, Türk gencini daha iyi birer sporcu olmaları için uğraşıyoruz. Sizler de bize destek vereceksiniz, sizden ricamız bu” dedi.

“ÇİFTLİKKÖY BLD SPOR CENTİLMENLİĞE ADAYDIR”

Gelecek hafta oynanacak olan Çiftlikköy Bld Spor – Yalovaspor maçına da değinen Engin, “Önümüzdeki hafta bir derbi maçımız var. Yalovaspor’la oynayacağız. Yalova bizim takımımız, bir Yalovalıyız. Zaten sloganı da yazdık oraya da astık. Her ne kadar bize İrlandalı deseler de biz Yalovalıyız. Burada yaşıyoruz, burada doyuyoruz. O yüzden insanların doğduğu yer değil, doyduğu yer önemlidir. Onların serzenişlerine aldırmıyoruz. Biz spor yapıyoruz. Bu sene de centilmenliğe adayız, kesinlikle de Çiftlikköy Belediyespor centilmen bir takım olacaktır. Ve inanıyorum ki şampiyon da olacaktır. Futbolcularıma da güveniyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim