Takımımız gayet iyi gidiyor. Çiftlikköy Belediyespor’da işler yolunda” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Okan Güner’in ve Teknik Direktör Algun Erdem, Antrenör Yardımcısı Savaş Baştan, Kulüp Müdürü Turgay Aydın’ın da yer aldığı mangal etkinliği keyifli geçti. Futbolculardan Emre Atalay da kulüp personeline yardımcı olmak için geçtiği mangal başında kendi elleriyle köfte ve sucukları pişirdi. Sucuk ve köfteleri afiyetle yiyen oyuncuların son derece moralli ve neşeli oldukları gözlendi.

Erdem, “Başarılı Çıkışımızı Sürdürüyoruz”

Öte yandan Hersekspor’la oynanan ve 4-0 Çiftlikköy ekibinin galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ve haftanın kırmızı siyahlılar adına değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Algun Erdem, her maça aynı ciddiyetle çıktıklarını ifade ederek ilk devre sonunda puan tablosunda amaçladıkları yerde olmayı istediklerini ifade etti.

Erdem, “Bizim için her maçın zorluk derecesi aynı. Bütün takımlara, rakiplerimizin tamamına saygı duyarak sahaya çıkıyoruz. Futbol oynanmadan kazanılmayan bir oyun. Sahaya onbire onbir çıkıyorsunuz karşınızda onbir tane aslan gibi genç oluyor her zaman. Biz takım olarak kendi gücümüzün farkındayız. Hersek’te hava şartları zordu Kasım ayındaki beklenmeyen sıcak bütün oyuncuları etkiledi. İlk golü erken bulmamıza rağmen daha sonra durağan bir döneme girdik. Maç içerisinde böyle şeyler olabiliyor. Ama ikinci yarı kendi fiziki üstünlüğümüzü ortaya koyup maçı dört farklı bitirdik. Biz bundan son derece memnunuz. Önümüzde ilk yarının bitimine kadar daha sekiz tane maçımız var. Hepsine aynı ciddiyetle çıkacağız, hiçbir rakibi diğerinden ayırmamız söz konusu değil, hepsi bizim değerli rakiplerimiz. Onlara saygı duyarak oynuyoruz. Bu devre sonunda da amaçladığımız yere ulaşacağız diye düşünüyoruz, öngörümüz bu yönde. Allah bütün oyuncularımızı, kendi takımım ve diğer bütün takımların oyuncuları için konuşuyorum, sakatlıklardan kazalardan, belalardan korusun. Ve bu şekilde iyi mücadelelere devam edelim. Takımın gidişinden memnunum, inşallah böyle gideceğini de düşünüyorum” dedi.  

Öte yandan Çiftlikköy Belediyespor’da Emre’nin dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Emre’nin durumu hakkında konuşan Teknik Direktör Erdem, “Emre’nin arka rektus kasında gerilme var. Bunun için Emre’yi dinlendirdik. Onu tam iyileşmeden sahaya sürmeyeceğim. Çünkü oyuncu sağlığı herşeyden önemli. Ülkemizde de oyuncu sağlığı maalesef kötü bakılan bir mevzu. Ancak bir bu şekilde yaklaşmıyoruz. Hepsi bizim oyuncularımız. Sadece tedbir aldık, onun dışında da sakat veya cezalı bir oyuncumuz yok” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim