Yaptığı flaş transferleri ile dikkat çeken Kırmızı Siyahlılar, 25 Eylül Perşembe günü Yalova Atatürk Stadyumunda saatler 14:00’ı gösterdiğinde Fenerbahçe ile hazırlık maçı oynayacak.

Tüm malzemeleri yenilenen, tesisi bakımdan geçen teknik direktör Algun Erdem ve Yardımcı Antrenör Savaş Baştan nezaretinde çalışmalarına devam eden Çiftlikköy Belediyespor sezon açılışında bugün Spor Toto Süper Lig ekiplerinden  Fenerbahçe’nin A2 takımı ile hazırlık maçı oynayacak.

“Tüm sporseverleri bekliyoruz”

Fenerbahçe ile oynayacakları maça tüm Yalovalıları davet eden Çiftlikköy Belediyespor Teknik Direktörü Algun Erdem, “Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Çiftlikköy Belediyespor olarak tek bir hedefimiz var oda şampiyonluk kupasını Çiftlikköy’e getirmek ve bir sonraki sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde yer almak. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız. Bugün Fenerbahçe A2 Takımı ile hazırlık maçı yapacağız. Türkiye’nin ve Avrupa’nın önemli kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’nin altyapı takımını konuk edecek olmamızdan dolayı çok mutluyuz. Atatürk Stadyumu’nda saat 14:00’da başlayacak olan mücadeleye tüm halkımızı bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Editör: TE Bilişim