Kırmızı Siyahlılar Aytaç Yaka'nın sakatlığının ardından devre arasında önce Çerkezköy 1911 Spor forması giyen Samet Gürsoy’u transfer etmişti. 1993 doğumlu oyuncu Çiftlikköy Belediyespor'un forvet mevkiinde ikinci transferi oldu.

Futbola Beykozspor A.Ş.'de başlayan Nihat Gökmen, daha sonra 3 yıl Çubuklu formasını giydikten sonra Paşabahçe'ye transfer olarak 2 yıl bu ekibin formasını terletmişti. Daha sonra futbola bşaladığı kulüp Beykozspor A.Ş.'ye geri dönen forvet oyuncusu Çiğdemspor ve Yeniköyspor formalarını giydikten sonra 2014-2015 sezonunun kalan yarısında Çiftlikköy Belediyespor forması giyecek. Deneyimli golcü oyuncu ilk maçını Acarspor'a karşı oynarken, 90 dakika kaldığı mücadelede rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Yeni takımının ligde kalan 8 maçında kadroda yer alıp Bölgesel Amatör Ligine çıkmasında katkı sunmaya geldiğini ifade eden Nihat Gökmen, " İstanbul'dan da birçok takımdan teklif almama karşın sezonu İstanbul dışında bir takım ile tamamlamak istiyordum. Yalova'nın Süper Amatör Ligdeki iddialı ve de hedefi olan takımı Çiftlikköy Belediyespor'dan gelen teklifi kabul ettim. Burada oynayacağım futbol ve atacağım goller ile takımıma katkı sağlamak istiyorum." şeklinde açıklamada bulundu.

Editör: TE Bilişim