Çiftlikköy Belediyespor Güreş Takımı kafilesi, Bartın’da yapılan bölge şampiyonasında ilimizi ve ilçemizi temsil ediyor. Grekoromen Güreş İl Turnuvası’nda 5 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ederek Yalova Şampiyonu olan Çiftlikköy güreşçileri, Bartın’daki bölge maçlarında da derece elde ederek Çiftlikköy’e gurur yaşatmayı amaçlıyor.
Bartın’da bugün başlayan ve 4 gün sürecek olan turnuvada Çiftlikköy Belediyespor Güreş Takımı adına sıkletlerinde Yalova şampiyonu olan 5 sporcu temsil ediyor. 51 kg’da Emrecan Karahasan, 55 kg’da Hayrettin Er, 60 kg’da Yusuf Karahasan, 65 kg’da Faruk Karahasan ve 80 kg’da M.Uveys Savuk, kürsü heyecanı yaşatmak için turnuvada mücadele edecek.
Çiftlikköy Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Nurettin Aras, kendilerine bu imkanı sağlayan ve sürekli destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a teşekkür ettiklerini ifade ederek, “Hedefimiz bölge maçlarında elimizden gelenin en iyisini yaparak Çiftlikköy’e madalyalarla dönebilmek. 4 gün sürecek olan turnuvada başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim