Bu yıl iç ve dış transferde iddalı şekilde kadroyu tamamlarken genç ve başarılı antrenör Algun Erdem ile anlaşarak Süper Amatör’e hızlı giriş yaptı. Yalovaspor’un eski sporcusu Şafak Tiryaki’yi alarak kadrosuna katan ayrıca Orhan Bayraktar ile yeniden anlaşma sağlarken İnegöl Gençlerbirliği’nden gelen Erman Akgün ile kaleyi sağlama aldı. Çiftlikköy Termal Belediyespor’un tecrübeli kramponları İlkay Margılıçlı, Aytaç Yaka , Erkan Sönmez ‘i de kadrosuna kattı

Hedeflerinin BAL olduğunu belriten Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar,” bu yıl hedefimiz Bal ligi. Yalovalı sporcularımızdan klübümüzü tercih edenler oldu kadromuza kattık. Elbetteki klübümüz için elimizden gelen desteği maddi manevi göstereceğiz.Kadroyu yönetim eşliğinde güçlendireceğiz’ dedi.

Algun Erdem’e güvendiklerini belirten Kırmızı Siyahlı ekibin 2. Başkanı Kenan Engin,” Antrenörümüz Algun Erdem’e güvenimiz sonsuz başarılarıyla isminden söz ettiren bir hocayla yola devam ediyoruz ve emin adımlarla ilerliyoruz. Savaş Baştan yardımcı antrenör olarak hocamıza destek olacak.Antrenörlerimize güveniyoruz, onların verdiği rapor doğrultusunda transferlere takviye sürecinden geçiyoruz ve bu süreçte bütçemizi göz önünde bulundururken ebetteki seçici davranıyoruz” şeklinde konuştu.

1 hafta kamp yapacaklarını belirten Çiftlikköy Belediyespor Teknik Direktörü Algun Erdem,”8 Eylülde takım kampa girecek, elbette ki hedefimiz Bal ligi geçen yıl son dakikada kaybedilen şampiyonluğa bu yıl talibiz.1 Hafta sürecek olan kampımızın ardından hazırlık maçlarımız Balıkesir ve Fenerbahçe’nin alt yapı takımlarıyla gerçekleştireceğiz. Takımıma ekibime güveniyorum. Başkanımız Ali Murat Silpagar’ada desteklerini esirgemediği için teşekkür ediyorum. Elimden geleni takım için yapacağım. Hazırlık maçlarını takımımızı güçlendirmek amacıyla gerçekleştireceğiz ve lige hazır olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim