Kırmızı Siyahlılara 3 puanı getiren goller İbrahim (3) ve Hüseyin’den gelirken konuk Termal Belediyespor’un tek golünü ise Mehmet’in penaltıdan attı. Karşılaşmanın 30.dakikasında Termal Belediyespor’un defans oyuncusu Cihan, rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanarak sedyeyle terk etmek zorunda kaldı.

Çiftlikköy Belediyespor, ligin 21.hafta mücadelesinde evinde kozlarını paylaştığı Termal Belediyespor’u İbrahim’in hat-trick yaptığı karşılaşmayı 4-1’lik skorla mağlup etti. Çiftlikköy İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Termal Belediyespor yedek ve genç bir kadro ile mücadele etti.

Zorlu 90 dakikaya ev sahibi Çiftlikköy Belediyespor ekip baskılı başladı. Gol için varını yoğunu ortaya koyan ev sahibi ekip mutlu sona 44. Dakikada ulaştı.

Müsabakanın 44. Dakikada gelişen ev sahibi atağında İbrahim, şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirerek ilk yarının skorunu tayin etti.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına da baskılı oyunla başlayan  Çiftlikköy Belediyespor, 56.dakikada İbrahim’in ikinci golüyle iyice rahatladı: 2-0. Bu golden 5 dakika sonra sahneye bir kez daha çıkan İbrahim, kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydederek skoru 3-0’a getirdi. Çiftlikköy, 74.dakikada Hüseyin’in golüyle 4 farklı üstünlüğü yakalarken, 85.dakikada Termal Belediyespor penaltı kazandı. Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Mehmet, Yeşil Beyazlıların şeref sayısını kaydetti.

Çiftlikköy Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Termal Belediyespor’un defans oyuncusu Cihan’ın yapılan ilk müdahalede sağ ayak bileğinde çatlak tespit edildiği ve ayağı alçıya alınan oyuncunun, çekilecek MR’ının ardından durumunun netleşeceği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim