Çınarcık İlçe Stadında oynanan maçı Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Murat Silpagar’ın yanı sıra çok sayıda taraftar izledi. Zorlu 90 dakikada konuk ekip Aytaç ve Özgür ile öne geçerken, ev sahibi ekip ise bu gollere Ünsal ve Hasan’ın golleriyle cevap verdi ve maç 2-2 sona ererken takımlar 1 puana razı oldu.

Yalova Süper Amatör Küme’nin ilk haftasında Çınarcık İlçe Stadında Çınarcık Belediyespor ile Çiftlikköy Belediyespor karşı karşıya geldi. Maça konuk ekip atak başladı. Kırmızı Siyahlılar 23. Dakikada geliştirdiği atakta frikik kazandı. Topun başına geçen tecrübeli golcü Aytaç geçerken vurduğu sert şutla meşin yuvarlağı Çınarcık ağlarıyla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bulduğu golle birlikte deplasmanda şahlanan Çiftlikköy Belediyespor art arda ataklarla farkı artırmanın planlarını yaptı. Maçta dakikalar 36’yı gösterdiğinde konuk ekipte bu kez Özgür çıktı ve takımını 2-0 öne geçiren isim oldu.

Üst üste kalesinde 2 gol gören Çınarcık Belediyespor ise ilk yarının sonlarına doğru toparlandı. Sarı Siyahlılar maçın 44. Dakikasında Ünsal’ın kafa golüyle skoru 2-1’e getirirken ilk 45 dakika bu golle sonuçlandı.  Maçın ikinci yarısında taraftar desteğini de arkasına alan Çınarcık Belediyespor şahlanarak beraberlik golü arayışına geçti. Maçın 55. Dakikasında topla buluşan Hasan kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden attığı sert şutla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 2-2’ye getirdi. Mücadelenin kalan 35 dakikada çekişme üst seviyede devam ederken Çınarcık Belediyespor ile Çiftlikköy Belediyespor yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendiremeyince karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Ev sahibi ekipte takım kaptanı Selçuk 90+3. Dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

Editör: TE Bilişim