Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı, Çanakkale’de düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Biga Belediye Başkanlığı Kupası’nda takım halinde ikincilik elde etti. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden ekiplerin katıldığı ve toplam 700 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Çiftlikköy karatecileri elde ettikleri 5 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya ile 11 kez kürsüye çıktı. 
ANTRENÖR YÜKSEKTEPE İKİ KEZ KÜRSÜYE ÇIKTI
Turnuvada Yakupcan Oğuzhan erkekler 52 kg’da, Rahman Emirhan Özüdoğru erkekler +45 kg’da, Özlem Oğuzhan da 47 kg bayanlar kategorisinde rakiplerini birer birer devirerek Çiftlikköy Belediyespor adına birincilik elde eden sporcular oldu Aynı zamanda Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü olan Halil İbrahim Yüksektepe de eldiven giydiği turnuvada öğrencilerine örnek olarak kata ve kumite dallarında elde ettiği 2 altın madalya ile kürsüde yer aldı. 
“BAŞKAN SİLPAGAR’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Yüksektepe, genel klasmanda ikinci olan ekibinin gösterdiği performanstan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, “Hem takım halinde ikincilik elde ettik, hem de 11 kez kürsüde yer aldık. Aynı zamanda 5 sporcumuz hiç puan vermeden kendi kilolarının şampiyonu olarak 5 kupa aldılar. Bizlere destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Kulüp Başkanımız olan Sayın Ali Murat Silpagar’a ve turnuvada sponsorumuz olan Aska Emlak İnşaat’la Sofas Gıda’ya da teşekkür ediyoruz. Başarılı sonuçlarla Çiftlikköy ve Yalova’nın adını duyurmaya devam ediyoruz” diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim