Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı, geçtiğimiz haftasonu İstanbul’da yapılan Uluslararası Marmara Cup Karate Şampiyonası’nda rüzgar gibi esti.
32 ülkeden bin 200 sporcunun katılımıyla yapılan şampiyonada Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı elde ettiği derecelerle takım halinde üçüncülüğü elde etti. Karateciler turnuvadan 8 madalya ile ayrıldı.
Halil İbrahim Yüksektepe antrenörlüğündeki Çiftlikköy karatecileri, turnuvada 7 yaş erkeklerde Gökay Sökmen 1’incilik, 8 yaş erkeklerde Murat Aslan Beden 2’incilik, 10 yaş bayanlarda Selinay Sökmen 3’üncülük, 11 yaş erkekler +45 kiloda Rahman Emirhan Özüdoğru 2’incilik ve Buğrahan Yolcu 3’üncülük, 45 kilo erkeklerde Muhammet Ağır 3’üncülük, 40 kilo erkeklerde Abdullah Boğaç Balkan 3’üncülük ve 30 kilo erkeklerde Ahmet Arda Duru 3’üncülük elde etti.
Haftasonu Yalova’da düzenlenen İllerarası 21 Yaş Altı Gençler Karate Şampiyonası’nda da 4 sporcu ile madalya kazanan Çiftlikköy karatecileri, Ümran Fitoz ile 1’incilik, Betül Sema Durmuş, Zeynep Özbayrak ve Rabia Karadeniz ile 2’incilik elde etti. Takım antrenörü Yüksektepe, “Tüm sporcularımı tebrik eder başarıların devamını dilerim. Aynı zamanda bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a ve kulüp yönetimimize ve emeği geçen tüm belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi. 

Editör: TE Bilişim