Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Türkiye Bölgesel Lig Final Grubu mücadelesinde 2.Lig vizesi alma yolunda ilk engeli aştı.
Kütahya Grubu’nda Bursa il şampiyonu Nova Gençlik, Çanakkale il şampiyonu Edremit Belediyesi Altınolukspor ve Düzce Şampiyonu Sportaküs ile mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor’un Sultanları, ilk karşılaşmada Sportaküs’ü 3-1’le geçerek avantaj sağladı.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçta Sportaküs karşısında ilk seti 16-25 kaybeden Çiftlikköy Sultanları, kalan setlerde ise rakibi üzerinde üstünlük kurarak maçı kolayca kopardı. İkinci seti 25-12, üçüncü seti 25-14 kazanan kırmızı siyahlılar, son sette de 25-9’luk sonuçla karşılaşmadan 3-1’lik skorla galip ayrılmasını bildi.
Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, gruptan ilk sırada çıkarak 2.Lig’e yükselme yolunda iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, “İkinci maçımızı Altınoluk’la, son maçımızı ise Bursa temsilcisi Nova Gençlik ile yapacağız. Tüm takımın morali gayet yerinde. İyi haberi vermek için fazla bir yolumuz kalmadı. Bu vesile ile bizlere her türlü desteği ve imkanı sağlayan Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a, Başkan Yardımcılarımız Abdurrahim Solmaz ve Yavuz Akgün’e ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. İyi haberlerle Çiftlikköy’e dönmek istiyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim