Tavşanlı Belediyespor, Okan, Olcay, Muhammet, Murat, Erdi, Sefa, Özgür, Ayberk, Hakan, Recep, Ömer onbiri ile sahada yer aldı. Evsahibi Çiftlikköy Belediyespor ise Erman, Enes, Yavuz, Erkan, Kaptan Hüseyin, Raşit, Ahmet, Şafak, Aytaç, İlkay, Cihan’dan oluşan kadrosuyla maça başladı. İkinci yarısı sağanak yağış altında oynanan mücadelede Çiftlikköy Belediyespor’da Emre, Özgür ve Vahit oyuna dahil olan isimler oldu.

Serdar İla’nın yönettiği karşılaşmada her iki takım da mücadeleci bir oyun ortaya koydu. 5.dakikada sağ kanattan Cihan’ın yaptığı ortaya Aytaç kafayı vurdu, top üstten auta çıktı. 13.dakikada Çiftlikköy Belediyespor’un golü geldi. Ahmet’in düşürülmesi sonrası kazanılan serbest vuruşta İlkay ceza alanına ortaladı, Erkan’ın kafayla indirdiği topu çizgide tamamlayan Şafak, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.  1-0.

32.dakikada Çiftlikköy ekibinin İlkay’la sol kanattan kullandığı korner atışında defansın uzaklaştıramadığı topa ceza alanı çizgisinde Raşit gelişine mükemmel vurdu. Defansın müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu; 2-0.

İlk devre Çiftlikköy Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda yoğun sağanak yağış altında oynanan mücadelede her iki takım da karşılıklı fırsatlardan yararlanamadı. Uzatma dakikalarının ilkinde Özgür Kaymaz’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Aytaç Yaka gole çevirdi. 3-0.

Golün hemen ardından yapılan santrada Tavşanlı Belediyespor şeref sayısını kaydetti. Santra noktasından Kaleci Erman’ın ilerde olduğunu görerek vuruşunu yapan Recep, mavi beyazlıların tek golünü kaydetti. Bu golle maçın skoru da belirlenmiş oldu, Çiftlikköy Belediyespor 3 – Tavşanlı Belediyespor 1.

Editör: TE Bilişim