Çiftlikköy Belediyespor’a altın değerinde ki 3 puanı getiren gol ise 87. Dakikada Termal Belediyespor’un savunma oyuncusu Ahmet’ten geldi.

Yalova Süper Amatör Küme’nin 12.haftasında Çiftlikköy Belediyespor ile Termal Belediyespor takımları, Çiftlikköy İlçe Stadyumu’nda oynanan 90 dakikada karşı karşıya geldiler. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelenin ilk 45 dakikasında konuk ekip Termal Belediyespor’da forvet oyuncuları yakaladıkları inanılmaz gol fırsatlarından yararlanamadılar. Müsabakada dakikalar 40’ı gösterdiğinde ise konuk ekipte Musa gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

Golsüz sona eren ilk 45 dakikanın ardından ikinci yarıda rüzgarı arkasına alan ev sahibi Çiftlikköy Belediyespor galibiyeti kovalamaya başladı. Müsabakada dakikalar 87’yi gösterdiğinde konuk ekipte Ahmet ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçirirken bu gol maçında skorunu tayin etti.

Evinde aldığı 3 puanla Çiftlikköy Belediyespor 28 puana ulaşırken ikinci sıradaki yerini korudu ve takipçiliğini sürdürdü. Termal Belediyespor ise mağlubiyet sonrası 17 puanda kaldı ve 5. Sıraya kadar geriledi.

Editör: TE Bilişim