Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Genç Kız-Erkek Voleybol grup maçları tamamlandı. İlimizi ise kızlarda Çiftlikköy Belediyespor erkeklerde de Yalova Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü temsil etti.
Tekirdağ grubunda mücadele eden Mihrican Deviren’in ekibi İştiraki İle İsmet İnönü Spor Salonunda oynadığı maçlarda 1 galibiyet ve 4 yenilgi aldı. Kırmızı Siyahlılar ilk gün Çanakkale Belediyespor’u 3-0 yenerken, İzmit DSİ Spor’a da 3-1 yenildi.  İkinci gün maçları kapsamında Çiftlikköy Tekirdağ Saray Güngörmezspor’a ve Bahçelievler Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.
Organizasyonun son gününde ise Kırklareli Fen Bilimleri Koleji’ne 3-2 yenilerek turnuvaya dördüncü sırada veda etti. Tekirdağ grubunu ise Bahçelievler Belediyespor ilk sırada bitirerek Bursa’da ki finallere kaldı.
Kocaeli’nde mücadele eden Yalova Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü ise ilk maçında Sakarya ekibini 3-0, ikinci karşılaşmasında ise Düzce’den gelen rakibini de 3-1’le geçmeyi başardı. Sonraki maçlarında ise Yasemin Söyler’in ekibi Bursa’ya 3-0, Kocaeli  ve Karabük temsilcilerine 3-1 yenilerek grubunu dördüncü olarak noktaladı.

Editör: TE Bilişim