Çiftlikköy Belediyesi’nin organize ettiği 2015 Plaj Voleybolu Şenliği, 30 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Çiftlikköy Mokamp sahilinde yapılacak. Bugün sona erecek kayıtların ardından teknik toplantı ve ilk antrenmanlar yapılacak.
4 gün sürecek olan Plaj Voleybolu Şenliğine başvurmak isteyenlerin, Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden edinecekleri katılım formlarını doldurarak teslim etmeleri yeterli olacak. Bayanlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilecek olan turnuvada ikişer kişiden oluşan takımlar birincilik mücadelesi verecek. Kategorilerinde şampiyon olan takımların oyuncularına çeyrek altın hediye edilecek. Turnuvada ikincilik elde eden takımların oyuncularına ise gram altın verilecek. Derece alan tüm sporcular yapılacak madalya töreni ile hediyelerini Başkan Silpagar ve ilçe protokolünün elinden alacak.
Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, plaj voleybolu şenliği ile hem ilçede voleybolu daha geniş kitlelere sevdirmeyi amaçladıklarını, hem de bu sporun eğlenceli taraflarını insanlara göstermeyi istediklerini dile getirdi. Karadeniz,  Çiftlikköy plajlarını renklendireceğini belirttiği turnuvaya katılacak olan ekiplere şimdiden başarı dileklerini ilettiğini kaydetti.

Editör: TE Bilişim