Başkan Silpagar, Kaymakam Karabulut ve İlçe Emniyet Müdürü Gülver’den meydana gelen takım karşısında zorlanan rakip voleybolcular, İlçe Jandarma Komutanı Şahin’le sayılar buldu. Başkan Silpagar da sert servisleriyle rakibe zor anlar yaşattı. Eğlenceli anların yaşandığı açılışın ardından erkekler kategorisinde yapılan ilk maçta Burhan-Anıl ikilisi 21-9, 15-21 ve 15-4’lük setlerle Rasim-Soner’den oluşan takımı 2-1’lik sonuçla geçmesini başardı. Tekli eliminasyon usulüne göre oynanan karşılaşmalarda plaj voleybolunun kendine özgü kuralları uygulanıyor. Sıcak havaya rağmen zorlu karşılaşmalar oynanan ekipler, biten maçların ardından denize girerek sıcağın etkisini azaltmaya çalıştı.

Çiftlikköy Beach Volley Şenliği 17 Ağustos günü akşamüstü yapılacak final maçlarıyla son bulacak. Erkekler kategorisinde 14, bayanlar kategorisinde 6 olmak üzere toplam 20 ekibin mücadele verdiği turnuvada bayanlar karşılaşmaları ise cumartesi sabah 10.00’da Çağla-Zehra ve Su-Gülsüm maçıyla başlayacak. 

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy’de sosyal etkinlikleri önemsediklerini belirterek, “İlçemizde vatandaşlarımıza yönelik sosyal etkinliklerimizi hızla devam ettiriyoruz. Plaj voleybolu şenliği de bunlardan birisi. Kolay gibi görünen ancak sıcak hava ve kumda oynamanın getirdiği zorlukları olan plaj voleybolu, hem keyifli ve eğlenceli, hem de yorucu bir aktivite. İlçemiz konumu ve doğal güzellikleri, denizi ve plajları itibariyle yüzünü turizme dönmüş durumda. Bu anlamda plaj voleybolu gibi sosyal etkinliklerin Çiftlikköy’ü renklendireceği, insanlarımız için değişiklik olacağını düşünüyorum. Halkımızı da Pazar günü yapılacak final maçlarına davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim