Çiftlikköy Belediyesi 2. Plaj Voleybol Turnuvası tamamlandı. Erkeklerde Taylan-Hasan ikilisi, kızlarda ise Su-Sinem ikilisi şampiyon olmayı başaran isimler oldu. Şampiyonlar madalyalarını ve hediyelerini Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın elinden aldılar. 
Çiftlikköy Belediyesi’nin organize ettiği, Özdilek, Karsan, Aktif Hastanesi ve Elegance Resort Hotel’in sponsorluk desteği verdiği Çiftlikköy 2. Voleybol Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. 4 gün süren turnuvada erkeklerden 21 takım, kızlardan ise 12 takım kıyasıya mücadele etti. 
Turnuvaya Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Yenigel, Meclis Üyeleri Afşin Karyağdı, Recep Meydan, Sedat Bahadır, Turgut İşteben, Çiftlikköy Belediyespor Başkanı Kenan Engin, Çiftlikköy Belediyespor 2. Başkanı Özgür Özevin, Çiftlikköy Belediyespor Kulüp Başkan Vekili Okan Güner, Özdilek Yalova Mağaza Müdürü Serdar Temel, Çiftlikköy Belediyesi Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz ile birçok isim iştirak etti. 
Mokamp sahilinde yapılan turnuvanın açılışını Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Yenigel ve Meclis Üyesi Turgut İşteben birlikte yaptı. 
HEYECAN DOLU TURNUVA YAŞANDI..
Eğlenceli anların yaşandığı açılışın ardından takımlar birbir tüm becerilerini sergilediler. 4 gün boyunca süren turnuvanın hakemliğini Çiftlikköy Belediyesi Voleybol Takımları Başantrönürü Mihrican Deviren ve Turgay Aydın gerçekleştirdi. Turnuvayı birçok seyircide heyecanla izledi.  
SICAK HAVADA ZORLU MÜCADELE..
Erkeklerde tekli eliminasyon, kızlarda ise grup usulüne göre oynanan karşılaşmalarda plaj voleybolunun kendine özgü kuralları uygulandı. Sıcak havaya rağmen zorlu karşılaşmalar oynanan ekipler, biten maçların ardından denize girerek sıcağın etkisini azaltmaya çalıştı. Aktif Hastanesi sağlık personelleri de yaşanacak sakatlıklar ve rahatsızlıklara yerinde müdahale etmek için turnuva boyunca hazır şekilde bekledi. Turnuva boyunca sakatlıklar ve üzücü olayların yaşanmaması sevindirici oldu.
ŞAMPİYONLAR BELİRLENDİ..
Turnuva’nın Kızların grup halinde oynadığı maçların finaline Su-Sinem ve Beyza-Melis ikilisi kaldı. Final maçında üstün başarı sergileyen Su ile Sinem ikilisi setleri 2-0 kazanarak kızlarda şampiyon oldu. Erkeklerin eleme şeklindeki maçların finaline ise Taylan-Hasan ve Hakan-Tugay kaldılar. Kıyasıya süren mücadelenin galibi Taylan-Hasan ikilisi de setleri 2-0 kazanarak şampiyon oldular. 
‘SOSYAL ETKİNLİKLERİ ÖNEMSİYORUZ’..
Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy’de sosyal etkinlikleri önemsediklerini belirterek, “İlçemizde vatandaşlarımıza yönelik sosyal etkinliklerimizi hızla devam ettiriyoruz. Bu sene 2’ncisini düzenlediğimiz Plaj voleybolu şenliği de bunlardan birisi. Kolay gibi görünen ancak sıcak hava ve kumda oynamanın getirdiği zorlukları olan plaj voleybolu, hem keyifli ve eğlenceli, hem de yorucu bir aktivite. İlçemiz konumu ve doğal güzellikleri, denizi ve plajları itibariyle yüzünü turizme dönmüş durumda. Bu anlamda plaj voleybolu gibi sosyal etkinliklerin Çiftlikköy’ü renklendireceğini, insanlarımız için değişiklik olduğunu düşünüyorum. Turnuvaya katılan tüm sporculara, sponsorlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
BAŞKAN SİLPAGAR’A TEŞEKKÜR..
Çiftlikköy Belediyesi Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Bu turnuva düzenlenirken her zaman yanımızda olan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve Kulüp Başkanımız Kenan Engin’e, tüm sponsorlar firmalara, tüm sporculara ve turnuvamıza katılan Orhangazi Gençlik ve Spor Kulubü Yöneticisi İbrahim İnce’ye teşekkür ederim. Çiftlikköy Belediyesi Voleybol Şenliklerimiz geleneksel hale getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Turnuvanın şampiyonlarına ve ilk 3’e giren voleybolculara hediyeleri Ali Murat Silpagar ile protokol üyeleri tarafından verildi. Turnuvaya katılanlar daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 
Editör: TE Bilişim