192 sporcunun kozlarını paylaştığı zorlu turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar verdi.

Turnuvada 192 Sporcu Mücadele Etti

Satranç İl Temsilciliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Çiftlikköy Belediyesi’nin organize ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası, hafta sonunda Çiftlikköy’de yapıldı. 2011 ve öncesi doğumlu sporcuların katıldığı turnuvada,  8 yaş ve altı kategorisi, 10 yaş ve altı kategorisi, 12 yaş ve altı kategorileri olmak üzere 3 farklı kategoride toplam 192 satranççı mücadele etti. 6 tur sonunda dereceye giren ilk 10 sporcuya madalya ve satranç takımı takdim edildi. Ayrıca her kategorisinin en başarılı 3 bayan sporcusu da madalya ile ödüllendirildi.

Silpagar, “Tüm Sporcularımızı Kutluyorum”

Başkan Silpagar, başta çocuklar olmak üzere herkes için akılcı düşünme, analiz ve mücadele yeteneğini geliştiren satranç sporunun yaygınlaşması için Çiftlikköy Belediyesi olarak her zaman satranca büyük destek verdiklerini dile getirerek, “İki gün süren önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptık. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı ve dereceye giren çocuklarımızı kutluyorum. Spora ve sporcuya her daim destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim