Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ, yaptığı açıklamada teknik adama ihtiyaçları olmadığını yola takımın kalecisi aynı anda kaptanı da olan Orhan Bayraktar’ın antrenör olarakta görev yapacağını söyledi.

Geçtiğimiz sezon başından beri takımı çalıştıran tecrübeli teknik adam Necdet Toker ile yollarını ayırdıklarını kaydeden Tutuğ, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber, Necet Toker ile görüştük. Yapılan görüşme neticesinde hocamızla yollarımızı ayırma kararı aldık. Bu karar, bir ya da iki kişinin değil, bütün yönetim kurulunun aldığı karardır. Takımımızın hocaya ihtiyacı yok. Kesinlikle yeni bir antrenör almayacağız. Tecrübeli kalecimiz Orhan, takımın hem kaptanlığını, file bekçiliğini hem de antrenörlüğünü yapacak. Kendisine yönetim kurulu olarak inancımız ve güvenimiz tam. Necdet Toker ile yönetim kurulu arasındaki uyum sorunu nedeniyle kendisiyle yollarımızı ayırdık. Altyapıda Ekrem Altıntaş ile Hüseyin Çoban hocamız, görevlerine devam edecek. A takım antrenörlüğünü de Orhan yapacak” dedi.

“Hedefimiz şampiyonluk ve BAL’a yükselmek”

Çok iyi bir takım olduklarını ve takımın ahenkini dışarıdan bozmaya çalışanların olduğunu dile getiren Tutuğ, “Bizim Yalovaspor ya da diğer takımlarla hiçbir sorunumuz olamaz. Yalovaspor ve diğer takımlar nasıl bu ilin takımıysa, biz de Yalova’nın takımıyız. Bu sezon Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hedefimizden sapmadık. Bizi kimse yıpratamaz. Bu ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz. Önce şampiyonluk ve ardından Allah izin verirse, Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Her şeyimizi şampiyonluk ve BAL’a ayarladık. Bunu hedef olarak önümüze koyduk” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim