Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen Erdem, 13 haftalık maratonda 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 31 puan toplamıştı. Deneyimli teknik adam aldığı farklı skorlardan çok gündeme diğer takımlarla girdiği polemiklerle yansımıştı. Daha önce de Altınova Belediyespor’da görev yapan Algun Erdem, Süper Amatör Küme’de devre arası olmasıyla birlikte Çiftlikköy Belediyespor yönetimi ile yaptığı görüşme sonrasında ayrılık kararı çıktı. Erdem ile birlikte yardımcısı Savaş Baştan ile de yollar ayrıldı. Ayrıca Kırmızı Siyahlı ekip Murat Kara ile yollarını ayırırken, Ömer Burhan’ı da Sultaniyespor’a gönderdi.

“Bahçekoz dönemi”

Algun Erdem ile yol ayrımına giden Çiftlikköy Belediyespor ise yeni teknik direktörünü belirlemek adına 3 adayla görüştü. Adaylar arasında en kuvvetli olan daha önce profesyonel dönemde Yalovaspor’u da çalıştıran Erdoğan Bahçekoz ile anlaşma sağlandı.

1955 doğumlu deneyimli teknik adam Yalovaspor’un yanı sıra Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Ağrıspor ve MKE Kırkkalespor’da görev yaptı. Hafta içerisinde Çiftlikköy’e gelmesi beklenen Erdoğan Bahçekoz resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

“Şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz”

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu açıklayan Çiftlikköy Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Kenan Engin, “Algun Erdem hocamızla aramızda herhangi bir sorun yok. Şartlarda anlaşamadık ve karşılıklı konuşarak ayrılma kararına vardık. Erdoğan Bahçekoz ile anlaştık. Algun Hoca’ya bundan sonraki antrenörlük hayatında başarılar dileriz. Bu sezon hedefimiz şampiyon olmak. Erdoğan Hoca ile yola devam edilecek ve hedefimizden sapmadan ikinci yarıda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim