Ömer Faruk Ayverdi’nin antrenörlüğünü yaptığı Çiftlikköy boksörleri, toplam 16 boksörün mücadele verdiği turnuvada elde ettiği sonuçlarla Marmara Bölge Şampiyonası öncesinde iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini gösterdi.

Çiftlikköy Belediyespor Boks Takımı sporcuları 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarda 3 altın, 3 gümüş madalya elde etti. Ferdi turnuvaya ilimizde faaliyet gösteren boks takımları Yalova Gençlikspor ve Çiftlikköy Belediyespor boksörleri katıldı. Turnuvada alt minikler ve üst minikler kategorilerinde mücadele eden sporcularımız Cengizhan Cindilli, Sefa Ali Taş ve Muhammed Magamado birinciliği elde ederken,
Hamza Bayrak, Tolga Taşdemir ve Metehan Cindilli ise ikincilik kazanan sporcularımız oldu.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Marmara Bölge Şampiyonası öncesinde iyi bir hazırlık yaşadıklarını ve bu turnuvanın da sporcuların durumunu göstermesi açısından iyi olduğunu dile getiren Çiftlikköy Belediyespor Boks Takımı Antrenörü Ömer Faruk Ayverdi, “Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar ve ekibine ve Çiftlikköy Belediyemize bize bu imkanları sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Sporcularımız başarılı sonuçlar almaya devam edecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim