Mihrican Deviren yönetiminde Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 2. Grupta yer alan Kırmızı Siyahlılar, 18 maçta aldığı 15 galibiyetle adını Yarı final maçlarına yazdırmayı başarmıştı. Denizli’de C Grubunda yer alan Çiftlikköy Belediyespor rakipleri OSB Teknik Koleji Gençlikspor ve Gelişim Koleji’nin arkasında kalarak üçüncü olmuş ve sezonu tamamlamıştı.

“Final heyecanı Isparta’da yaşandı”

4 grupta oynanan yarı final maçlarının ardından Vakıfbank, Kalecik Belediyesi Spor Mektebi, Sakarya Voleybol, İzmirspor, OSB Teknik Koleji Gençlikspor, Gelişim Koleji, Numune Gençlik ve Fenerbahçe gruplarını ilk iki sırada tamamlamış ve final müsabakalarına kalmıştı.

1 ve 2. Gruplarda oynanan final müsabakaları nefes kesti. 1. Grubu üç galibiyetle noktalayan Vakıfbank ve bu sezon Çiftlikköy Belediyespor’un rakibi olan Sakarya Voleybol ise rakiplerine maç vermeyerek grup birincisi olup Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligine yükseldiler.

Çiftlikköy Belediyespor ve Bölgesel Ligden gelen Esenköy Belediyespor ise gelecek sezon ilimizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde temsil edecek.

Editör: TE Bilişim