2017-2018 Sezonu Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi 18 Ocak’ta yapılacak kura çekimi sonrasında başlıyor. Toplam 147 ekibin 37 grupta ve 30 şehirde gerçekleştireceği mücadelelerde Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Takımı da yer alıyor. Yalova Grubu’nda yer alan Çiftlikköy’ün sultanları, Yalova Marmara Spor, Kocaeli Karamürsel Gençlik Spor ve Kocaeli Yeni Kandıra ile mücadele edecek. Tek devreli turnuva usulü yapılacak olan karşılaşmalar sonrasında grup birincisi olan ekipler final grubunda mücadele etmeye hak kazanacak.
“İLK HEDEF BÖLGESEL LİG’DE GRUPTAN ÇIKMAK”
Çiftlikköy Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı, zorlu 2. Lig yolculuğu için ilk etap olan Bölgesel Lig maçlarına bu hafta başlıyor. Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Bölgesel Lig’de gruplarında ilk sırada yer alan 37 takım, final grubunda 2.Lig’e çıkmak için oynayacak. Hedefimiz öncelikle 4’lü gruptan birincilikle çıkıp yükselme gruplarına kalabilmek. Fikstür çekimi 18 Ocak Perşembe günü yapılacak. 19 Ocak’ta maçlarımız başlayacak. Maçlarımızı kazanarak grup birincisi olursak yükselme grubuna kalıyoruz. Hedef final grubunda da başarılı olarak 2.Lig’e yeniden yükselebilmek” diye konuştu.
“BAŞARI BİZİM GELENEĞİMİZDE VAR”
Altyapı kategorilerinde Çiftlikköy Belediyespor voleybol takımlarının geleneği sürdürerek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandığını hatırlatan Karadeniz, “Oyuncularımız, deneyimli antrenörümüz Mihrican Deviren nezaretinde başarılı bir çalışma dönemi geçirdi. Altyapıda yıldız kızlar ve genç kızlar kategorilerinde il şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden bir ekibimiz var. Alttan gelen oyuncularımızla bu sene genç bir jenerasyonla başarılı bir mücadele göstereceğimizi ve oyuncularımın performanslarının son damlasına kadar kazanma azmi içinde olacağına inanıyorum. Ayrıca bizlere desteğini her zaman devam ettiren Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a da kendi adıma ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim