Hafta sonunda oynanan Yalova Bölgesel Amatör Bayanlar Voleybol Ligi karşılaşmalarında şampiyonluğa Çiftlikköy Belediyespor ulaştı. Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz il şampiyonu olarak 3.Lig’e terfi maçları oynamaya hak kazanan Çiftlikköy Belediyespor’un 3.Lig’e yükselme yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydetti.
FİLEYE ÇİFTLİKKÖY DAMGASI
Yalova Bayanlar Bölgesel Amatör Voleybol Ligi’nde Altınova Belediyespor, Yalova Bahçeşehir Gençlik Spor Kulübü ve Yalova Belediyespor’u 3-0’lık sonuçlarla geçen Çiftlikköy Belediyespor, bu maçlarda set dahi vermedi. İl Şampiyonu olarak 3.Lig terfilerine katılarak Yalova’yı temsil edecek olan kırmızı siyahlılar, 2.Etap maçlarını İstanbul’da oynayacak.
KARADENİZ’DEN TEŞEKKÜR
Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “3.Lig’e yükselme yolunda ilk etap olan Yalova Bölgesel Ligi’ni set vermeden rakiplerimizi yenerek geçmiş bulunuyoruz. Yükselme Grubu olan 2.Etap maçları 5-6-7 Mart tarihleri arasında Türkiye’de voleybolun kalbinin attığı, voleybolun merkezi olarak bilinen İstanbul 50.Yıl Kapalı Spor Salonu’nda oynanacaktır. Orada da inşallah rakiplerimizi yenerek 3.Lig’e yükselmek istiyoruz. Takımımızın başarısında bize her türlü desteği veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Kulüp Başkanımız Ali Murat Silpagar’a, Belediyespor 2. Başkanımız Kenan Engin’e ve Yönetim Kurulu üyelerimize, Antrenörümüz MihricanDeviren’e ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere katkı veren Özdilen AVM Müdürü Serdar Temel, EleganceResort Hotel Sahibi İşadamı Özgür Özevin’e ve desteklerini esirgemeyen tüm Çiftlikköy halkına çok teşekkür ederim” diye konuştu.
2.ETAP MAÇLARI İSTANBUL’DA
Türkiye 3.Bayanlar Voleybol Ligi’ne Yükselme Grubu karşılaşmalarında Çiftlikköy Belediyespor’un rakipleri de belli oldu. Kırmızı siyahlılar, İstanbul 50.Yıl Kapalı Spor Salonu’nda 5-6-7 Mart tarihlerinde Bursa, Kocaeli ve Tekirdağ şampiyonlarıyla karşılaşacak. Grubu ilk sırada bitirecek olan ekip, direk olarak Türkiye Bayanlar 3.Voleybol Ligi’ne yükselecek. 

Editör: TE Bilişim