İlk iki seti büyük çekişmeye sahne olan müsabakanın kalan setlerinde rakibine üstünlük kuran Çiftlikköy, galibiyet ile ayrıldığı mücadele de grupta ki rakiplerine de göz dağı vermiş oldu.

Kocaeli’nde oynanan karşılaşmanın ilk setinde iki takım da başa baş bir oyun sergiledi. Nefes kesen maçın ilk setini 25-23’lük skorla önde kapayan Çiftlikköy, setlerde skoru 1-0 yaptı. İkinci sette toparlanan Kocaeli temsilcisi, 25-23’lük skorla setlerdeki durumu 1-1’e getirdi. Mücadelenin üçüncü setinde müthiş bir oyun ortaya koyan takımımız, 25-16’lık skorla 2-1’lik skor avantajını ele geçirdi. Dördüncü ve son seti de yine aynı skorla, 25-16 kazanmasını bilen Kırmızı Siyahlılarımız, sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.

“Lige hazır halde gireceğiz”

Hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerine değinen Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takım Antrenörü Mihrican Deviren, “Yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçımızı Kocaeli’nde İzmitspor ile oynadık. Transfer yapmadığımız bu sezon elimizdeki genç oyuncularla mücadele sergileyeceğiz. Bu kapsamda oldukça genç bir kadroya sahip takımımız, 3.Lig’de yer alacak İzmitspor’a karşı güzel bir oyun ortaya koydu ve 3-1’lik skorla ilk hazırlık maçımızı kazanmış olduk. Bazı eksikliklerimiz var ancak bu eksikliklerimizi giderip, iyi bir antrenman temposundan geçerek ligler başlayana kadar hazır hale geleceğiz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim