Geçtiğimiz sezon Bursaspor, Osmangazi Belediyesi, İnegöl K. Gençlikspor, Yalova Belediyespor ve Polisgücü ile mücadele eden Çiftlikköy’ün sultanları aldığı sonuçlarla Yalova takımları arasında en iyisi olarak görünmüştü.

Genç oyunculardan kurulu kadrosu ile Çiftlikköy Belediyespor, 2012-2013 sezonu hazırlıklarına, 23 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı öğrenildi.

Sezon startı ile ilgili açıklamalarda bulunan Çiftlikköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Mihrican Deviren, “Geçtiğimiz sezon yer aldığımız Bölgesel Lig’de başarılı olduğumuza inanıyorum. Güçlü rakiplerimize rağmen grubumuzu 3. sırada bitirdik. Play off’a yükselemesek de ilk kez mücadele ettiğimiz Bölgesel Lig’de tecrübe edindik. Sezonun sona ermesinin ardından tatile girdik. 2012-2013 sezonu için hazırlıklarımız, 23 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. 7 yıldır beraber çalıştığım sporcularımla beraber inanıyorum ki önümüzdeki sezon, daha başarılı bir performans sergileyip, ilçemizi ve Yalova’mızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim