Tekirdağ’da ki 3 maçını da kazanan Çiftlikköy’ün sultanları namağlup şampiyon olarak Yalova’ya döndü. Çiftlikköy Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı Yalova Genç Bayanlar Mahalli Ligi’ni birinci sırada tamamladıktan sonra Yalova’yı Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında temsil etme hakkı kazanmıştı.

21-23 Nisan tarihleri arasında Tekirdağ İsmet İnönü Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaları kapsamında ilk gün ev sahibi Tekirdağ Endüstri Meslek Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Çiftlikköy’ün sultanları müsabakaya fırtına gibi başlayarak ilk seti 26-24 ikinci seti ise 25-21 kazanarak setlerde durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmada üçüncü sette rakibine 25-20 kaptıran Çiftlikköy Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı 4. Seti 25-9’luk skorla kazanarak mücadeleden 3-1 üstün ayrıldı.

Turnuvanın ikinci gününde i Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile karşı karşıya gelen Çiftlikköy Belediyespor, güçlü rakibini tie break’te 3-2 devirerek bütün dikkatleri üzerine çekti.

Şampiyonanın üçüncü ve son gününde Edirne Kırcasalih Madenspor’la kozlarını paylaşan Çiftlikköy, karşılaşmadan zorlanmadan 3-0 galip ayrıldı.

Mücadeleyi 25-20, 25-15 ve 25-23’lük skorlarla 3-0 kazanan Çiftlikköy Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı, 8 puanla Tekirdağ Grubu’nu yenilgisiz lider tamamladı ve Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı. Türkiye Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası Yarı Final Müsabakaları, 17-19 Mayıs tarihleri arasında Türkiye Voleybol Federasyonu’nun daha sonra belirleyeceği yerde yapılacak.
Editör: TE Bilişim