Şampiyonun belirlendiği Akköyspor-Kadıköyspor maçının son dakikalarında çıkan olaylar sonrasında her iki takımdan olaylara karşın futbolculara ağır cezalar geldi.

Bu karşılaşma öncesinde Acarspor ile Demirspor maçı arasında oynanan  ve maç sonunda çıkan olaylarda ise Disiplin Kurulu’nun iki takma da ceza vermemesi ise dikkat çekti.

Müsabaka öncesinde her iki takım futbolcuları sahaya birlikte çıkarak fair play mesajı verirken, ellerindeki çiçekleri de rakip takım antrenörlerine ve futbolcularına takdim ederek dostluk rüzgarı estirmişler ancak 90+4. Dakikada iki takım arasında olaylar çıkmıştı.

Yalova İl Disiplin Kurulu Toplantısı sonrasında 4 futbolcu ve 2 antrenöre men cezası verildi. Kadıköyspor ve Akköyspor takımları arasında oynanan zorlu 90 dakikada çıkan olaylar sonrasında disiplin kurulu tarafından ceza alan isimler şu şekilde oluştu; Ali Yavru (Kadıköyspor - Futbolcu) 1 müsabakadan men, Erdal Baykal (Kadıköyspor- Futbolcu) 4 müsabakadan men, Kürşad Kanbur (Kadıköyspor –Futbolcu) 4 müsabakadan men, Anıl Dönmez (Akköyspor – Antrenör) 2 müsabakadan men, Kadir Çakalasma (Akköyspor – Antrenör) 2 müsabakadan men, C.Serhat Dönmez (Akköyspor – Futbolcu) 2 müsabakadan men.

 

Editör: TE Bilişim