Masa Tenisi Süper Liginin final etabını izlemek üzere Yalova’ya gelen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Dr. Oktay Çimen, Yalova’nın masa tenisinde çok iyi olduğunu söyledi. Göreve geldiğinde lisanslı masa tenisi sporcu sayısının 2 Bin 500 olduğunu belirten Çimen, bu rakamın şimdi 150 Bin olduğunu hedeflerinin ise 200 Bin ile 250 Bin arasına çıkartmak olduğunu söyledi.
“Yalova’yı tebrik ediyorum”
Altyapıdan kurulu bir takımla Masa Tenisi Süper Liginde 2.’lik elde eden Yalova Belediyespor’u tebrik eden Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Dr. Oktay Çimen,” Yalova’nın son dönemde elde ettiği başarılar ortada yetiştirdiği sporcular ortada. Milli takımlara gönderdiği oyuncu ve antrenörlerle bizlere ön ayak oluyorlar. Bizde elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Altyapısı fabrika işliyor. Yalova’yı ve Yalova Belediyespor’u başarılarından ötürü kutluyorum” dedi. 
“Önceliğimiz hep altyapı”
Federasyon olarak altyapıya büyük önem verdiklerini belirten Çimen,” Önceliğimiz altyapıdır. Altyapımızı hiçbir zaman eksik etmedik. Minik, yıldız, gençlerde ki sporcularımızı gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarla destekliyoruz. A Milli takımımızda ki sporcularımızın yükselmesi demek altyapımızda ki sporcularımızın da yükselmesi demektir. Temel eğitim kampları yapıyoruz. Uluslararası turnuvalara katılıyorlar. Programlarımızı hem altyapıya yöneliktir. Yıldızlar ve Gençler ligimiz var. Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig olduğu gibi. Altyapımızdan gelen birçok yetenekli sporcumuz var. Milli takım düzeyinde kendi sporcularımızla çok daha fazla çalışmamız gerekiyor” diyerek sözlerini tamamladı. 
Editör: TE Bilişim