Çınarcık Belediyespor:4 Kadıköyspor:1
Süper Amatör Kümenin 3. Haftasında formda olan Çınarcık Belediyespor ile lige ısınmaya çalışan Kadıköyspor kozlarını paylaştı. Çınarcık İlçe Stadyumunda oynanan maçı ev sahibi ekip 4-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.
Taraftarının 90 dakika boyunca destek verdiği Sarı Siyahlılara galibiyet ve 3 puanı getiren gollere Erhan Bal (2) ve İlker (2)’den geldi. Konuk Kırmızı Siyahlıların tek golü ise Çınarcık Belediyespor’dan Onur kendi kalesine attı. 
Çınarcık İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümde seyirci desteğini de arkasına alan Çınarcık Belediyespor ataklarını sıklaştırdı. Dakikalar 35’i gösterdiğinde Sarı Siyahlıların kazandığı 25 metre mesafede ki serbest vuruşu Erhan Bal gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının bitimine dakikalar kala atakta olan Kadıköyspor’da ceza sahasına gönderilen topta ev sahibi ekipte Onur ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve ilk 45 dakika 1-1’lik eşitlikle kapandı.
İkinci yarıya fırtına gibi giren Çınarcık Belediyespor 65’de yeni transferi İlker ile 2-1 öne geçti. Rakip kaleyi abluka altına alan Sarı Siyahlılar  71’de Erhan Bal’la farkı 2’ye skoru 3-1 getirdi. Maçta son sözü ise 83’de İlker söyledi ve Çınacık Belediyespor sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. 
Editör: TE Bilişim