Çınarcık Belediyespor: 6 Esnafspor: 0

Sarı Siyahlı ekibe altın değerinde ki 3 puanı getiren goller Süleyman (3), Ünsal (2) ve Cevdet’ten geldi.

Çınarcık Belediyespor galip gelmesiyle birlikte puanını 11’e çıkartarak 8. Sıradaki yerini korurken, henüz puanla tanışamayan Esnafspor ise son sırada yer aldı. 

Yalova Süper Amatör Küme 11. Haftasında Çınarcık İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Çınarcık Belediyespor oldu. Sarı Siyahlılar karşılaşmanın 8 ve 23. Dakikaların da organize geliştirdiği ataklarda Süleyman’ın attığı gollerle 2-0 öne geçmeyi başardı. 2 farklı üstün oynayan ev sahibi ekip 35’te Ünsal ile bulduğu golle skoru 3-0’a taşırken bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. 
Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında Çınarcık Belediyespor etkisi devam etti. Sarı Siyahlılar 70’te geliştirdiği atakta Süleyman bir kez daha sahneye çıkarak hat-trick yaparken takımını 4-0 öne geçirdi. Bu golden 7 dakika sonra gelişen ev sahibi ekibin atağında günün başarılı isimlerinden Ünsal, skoru 5-0 yapana golü kaydetti ve Çınarcık Belediyespor farkı arttırmak için Esnafspor kalesine ataklarını sıklaştırdı. Müsabakanın 84. dakikasında gelişen ev sahibi ekibin atağında bu kez sahneye Cevdet çıktı ve skoru 6-0’a getirerek karşılaşmanın skorunu tayin etti. 
Editör: TE Bilişim