Mavi Beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller Enes (3), Anıl ve Caner’den gelirken, ev sahibi ekibin sayılarına ise Metin Meydan ve Selçuk imza attı. Altınova temsilcisinde Aykut yedek kulübesinde iken hakem Kenan Kurşuner tarafından kırmızı kart ile oyun dışına gönderildi.

Çınarcık İlçe Stadyumunda oynanan maça ev sahibi ekip atak başladı. Sarı Siyahlılar dakikalar 12’yi gösterdiğinde Metin Meydan ile golü bularak 1-0 öne geçerken, bu gol ilk yarının da skorunu tayin etti. İkinci yarıya konuk Hersekspor fırtına gibi başladı. Necdet Toker’in öğrencilerinden Enes 51 ve 57. Dakikalarda sahneye çıkarak takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı. Peş peşe kalesinde gördüğü 2 gole Çınarcık Belediyespor 60. Dakikada Selçuk ile cevap verdi ve skor tabelasına 2-2’lik eşitliği getirdi. Karşılaşmanın 85. Dakikasından sonra kontrolü eline alan Hersekspor 86’da sahneye çıkarak hattrick yapan Enes ile 3-2 öne geçmeyi başardı. Uzatma bölümlerinde Anıl ve Caner ile goller bulan Altınova ekibi deplasmandan 5-2’lik galibiyet ve 3 puanla evine döndü.

 

S.A.L.

Stat: Çınarcık Stadyumu

Hakemler: Kenan Kurşuner ***, Tolga Abanoz ***, Necmettin Şahin ***

Çınarcık Belediyespor: Uğur **, Yasin Yıldız **, Hasan **, Yasin Özmert **, Selçuk **, Kadir **,

Serkan **, Ali Yavuz **, Erkan **, Süleyman ** , Metin Meydan **

Hersekspor: Metehan ***, Bilal ***, Vejdi *** , Caner ***, Erdem ***, Berdan ***, Anıl ***, Enes ***, Sercan ***

Kırmızı Kart: Aykut (Hersekspor)

Goller: Dk.12 Metin Meydan 1-0, Dk. 51-57 Enes 1-2, Dk. 60 Selçuk 2-2, Dk. 86 Enes 2-3, Dk. 90 Anıl 2-4, Dk. 90+3 Caner 2-5

Editör: TE Bilişim