Çınarcık Belediyespor’a galibiyeti getiren gollere Ünsal ve Metin imzasını atarken, Yeşil-Beyazlı konuk takımın tek sayısını Anıl’dan geldi.

Çınarcık İlçe Stadı’nda oynanan 90 dakikalık mücadelenin ilk yarısında her iki ekipte kontrollü futbolla başladı. Tata yapmak istemeyen Çınarcık Belediyespor organize ataklarla gol arasa da ilk 45 dakikadan gol sesi çıkmadı. Mücadelenin ilk 45 dakikasında ise futbolseverler zevkli bir mücadele izlediler. Karşılaşmada dakikalar 65’i gösterdiğinde ev sahibi Çınarcık atağında golcü oyuncu Ünsal sahneye çıktı ve takımını zorlu maçta 1-0 öne geçiren isim oldu. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan Termal Belediyespor 70. Dakikada orta saha oyuncusu Anıl ile skora 1-1’lik dengeyi getirdi. Beraberlik golünden sonra iki takımda galibiyet için her yolun denedi. Karşılaşmanın bitimine dakikalar kala gelişen Çınarcık Belediyespor atağında Metin sahneye çıktı ve attığı golle durumu 2-1 yaparak müsabakanın skorunu belirleyen isim oldu.

Doğanspor’un puan kaybettiği haftada rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 17’ye çıkartan Çınarcık Belediyespor 9. sırada yer alırken gelecek sezonda Süper Amatör Kümede mücadele etmeyi garantiledi.

Editör: TE Bilişim